SON DAKİKA



Haber > Karadeniz Web TV > Erman Toroğlu: 'Trabzonspor'un bu yıl ilk 5'e girm

Erman Toroğlu: 'Trabzonspor'un bu yıl ilk 5'e girm

05 Mart 2019 Salı - 11:59




Süper Lig’in 24. Haftasında Trabzonspor deplasmanda Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu maçı





Trabzonspor’un futbolunu ve maçı beğenmediğini söyleyen Toroğlu’nun değerlendirmeleri şu şekilde;

Öyle veya böyle 2-0 öne geçtin. Ne ilk yarı Trabzonspor maça hakim ne de ikinci yarı Kasımpaşa maça hakim. Bu kadar geniş alanda Türkiye ligi en üst düzey 5.6. takımlarının maçı beni şaşırttı çok kalitesiz bir maçtı.  Şahsi işler beceriler oldu. Takım oyunu yoktu. Hazırlanmış pozisyon yoktu. Nwakaeme ortaya çıktı iki muhteşem gol attı, çok güçlü bir adam. Diğer tarafta da Trezeguet var. Maçın sonuna baktığımda 2-2 ama maça baktığımda Trabzonspor şanslı, Kasımpaşa alırdı.

2-0 önde ikinci yarıya çıkıyorsun, ikinci yarı bu kadar saldırmana gerek yok. Zaten takım yorgun diyorsun. Adamların 3-4 futbolcusu zaten geniş alanda oynuyor. Top yapacak adamların da var, maçı rahat rahat alırdın. Ünal maçı kenardan iyi idare edemedi. Trabzon’u bugün hiç beğenmedim. Yensen Beşiktaş’ı çok rahatsız edecektin, Trabzon piyangoyu kaçırdı. Mahalle maçı oynadılar, çok kalitesiz bir maç oldu.

Trabzon’un geçirdiği evrime bakın… Bazen de bazı şeyler çok çabuk isteniyor. Bu çok yeni takım ve bu sene ilk 5’te olması önemli başarı. Bu kadar sakatlık eksikler… Transfer paraları, Burak’ı veriyorsun, ödenecek paralar vs kolay değil. Onun için bir anda olmaz. Gençlere de fazla yüklenmemek lazım. Şuan 2-0’dan sonra biraz defans ağırlıklı oynasa işin rengi değişirdi, çok geniş oynadılar.

 

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap