SON DAKİKA



Haber > Karadeniz Web TV > Durmuşoğlu; 'Sömürülüyoruz'

Durmuşoğlu; 'Sömürülüyoruz'

25 Temmuz 2018 Çarşamba - 13:48




Durmuşoğlu, ''Milli Takım’a verdiğim sporcumun parasını müdürlük vereceğine kendi cebimden veriyorum. Amatöre destek verilmiyor, sporcuların sırtından





‘’10 YILDA TRABZON’A 80 TANE MİLLİ SPORCU KAZANDIRDIM’’

TRABZON Kick Boks İl Temsilcisi Durmuşoğlu’ndan veryansın... Türkiye’de amatör branşların bittiğini belirten Durmuş, “10 yıldır Trabzon İl Temsilciliği yapıyorum, 80 milli sporcu kazandırdım, Elazığ’daki şampiyonadan 4 altın, 2 gümüş, 1 bronz kazandık. 4 altın kazanan sporcularımız Milli Takım’a katılıp Avrupa Şampiyonası’nda bizleri temsil edecekler. Bu sporcularımız tecrübeli sporcular.Bunlardan bir kez daha başarı bekliyoruz. Türkiye Şampiyonası’nda Trabzon’umuzu onurlandırdılar, Avrupa Şampiyonası’nda da başarı sağlayıp Türkiye’mizi onurlandırıp bayrağımızı göndere çektirecekler’’ dedi.

‘’CUMHURBAŞKANIMIZIN AMATÖR SPORLARA EL ATMASI LAZIM’’

Durmuşoğlu, “Son 2 yıldır Türkiye’de amatör sporlar çok sıkıntılı, ciddi manada problem yaşıyor. Cumhurbaşkanımızın, amatör sporlar konusunda kendisine gelen şikayetleri değerlendirdiği zaman bir patlama olacağını düşünüyoruz. İdarecilerimiz amatör sporların yönetimini sağlayamıyor, biz antrenörlere yükü verdiler, biz de bunların altından çıkamıyoruz. Çocuklar bu noktada çok zarar görüyor, şu anda Milli Takım’a verdiğim sporcumun parasını müdürlük vereceğine ben kendi cebimden veriyorum. Amatöre destek verilmiyor, sporcuların sırtından para kazanıyorlar, biz antrenörler olarak Cumhurbaşkanlığına, Bimer’e şikâyetlerimizi
bildirdik. İnşallah bu şikâyetlerimiz Cumhurbaşkanlığına ulaşır ve tüm amatör sporlarına faydası olur. Biz 1 milyon sporcuya hitap ediyoruz, bu da amatör spor için ciddi bir rakam. Çocukları mahalle köşelerinden kurtarırken federasyon bizi eziyor. Bakanlıkların bu konuları takip etmesi gerekiyor, yoksa amatör sporlar bitmek üzere, maddi olarak kıpırdayacak halimiz kalmadı. Trabzon’a gelince, Trabzon her zaman sıkıntı çekmiştir, çekmeye de devam ediyor” dedi.


‘’TRABZONSPOR FUTBOLU YÜRÜTEMİYOR’’

MUSTAFA DURMUŞOĞLU, “Trabzonspor olarak yıllardır hasret kaldığımız şampiyonluk var. Trabzonspor amatör spora hiçbir zaman yardım etmemiştir. Rakiplerle beraber denk yarıştığı yoktur. Rakipleri Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray’ın bünyesinde basketbol, kick boks, boks, yüzme gibi sporları var. Bu sporlarda da başarılı iken, Trabzonspor bir futbolu yürütemiyor. Trabzon halkı yıllardır
bunun ezikliğini yaşıyor. Trabzon’daki esnaf ondan mutlu oluyor” ifadelerini kullandı.

‘’TRABZON’DA BASKETBOL’U BİTİRMEYE ÇALIŞIYORLAR’’

DURMUŞOĞLU, “Basketbolda son yıllardır başarılı bir kulübüz. Trabzon’da da basketbola ciddi anlamda ilgi var. Trabzonspor futbol kulübünün basketbol kulübünü 13 milyonluk bir borçtan ötürü icraya vermesinin anlamı ne? Son derece yanlış bir tutumdur. Bünyende başarılı bir kulübün var, neden icraya veriyorsun? Destek çıkman gerekirken bu sporu, bu kulübü bitirmeye çalışıyorsun.
Başkan Ağaoğlu Trabzon’un bütün amatör sporlarına sahip çıksın, biz de futboldan sevindiremediğimiz Trabzonluları bu sporlarla sevindirelim” dedi.

Haber: Eser HACISALİHOĞLU


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap