SON DAKİKA



Haber > Karadeniz Web TV > CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Belli Oldu!

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Belli Oldu!

18 Ekim 2017 Çarşamba - 23:25




CHP'li Gürsel Tekin, CHP'nin 2019'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi için adayını belirlediğini, zamanı gelince de Kılıçdaroğlu tarafından açıklanac





CHP İstanbul milletvekili Gürsel Tekin, 2019 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi için CHP'nin adayını belirlediğini açıkladı.

Habertürk'te Didem Arslan Yılmaz tarafından sunulan Türkiye'nin Nabzı programına konuk olan Tekin, AK Parti'nin istifasını istediği belediye başkanlarıyla ilgili yorum yaparken CHP'nin seçimlere şimdiden hazır olduğunu söyledi.

"KILIÇDAROĞLU'NUN KAFASINDA ADAYIMIZ HAZIR"

SONAR araştırma şirketi Hakan Bayrakçı'nın, CHP'nin adaylarını çok geç açıkladığını bunun da seçmende hoş karşılanmadığını söylemesi üzerine söz alan Tekin "Geçmiş dönemdeki uygulamalar daha demokratik uygulamalardı ancak rakipleriniz demokratik uygulama yapmayınca siz geri kalıyorsunuz. Bugünden itibaren 81 ilde çalışmaları yapıyor. Sayın Genel Başkanın kafasında Cumhurbaşkanı adayı da hazırdır, belediye başkanları da hazırdır" dedi.




CHP'li Gürsel Tekin, CHP'nin 2019'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi için adayını belirlediğini, zamanı gelince de Kılıçdaroğlu tarafından açıklanacağını söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap