SON DAKİKA



Haber > Karadeniz Web TV > CHP Ortahisar adayı Salih Akyüz'den Çanakkale şiir

CHP Ortahisar adayı Salih Akyüz'den Çanakkale şiir

18 Mart 2019 Pazartesi - 17:36




CHP Ortahisar Adayı Mehmet Salih Akyüz, Çanakkale Zaferi'nin 104. yıldönümünü yayınladığı bir şiir aracılığı ile kutladı.





Cumhuriyet Halk Partisi Ortahisar Adayı Mehmet Salih Akyüz, Çanakkale Zaferi'ni kendi yazdığı bir şiiri okuyarak kutladı. Akyüz, Çanakkale Türküsü'nü de okuduğu bir videonun sonunda seslendirdiği şiir ile birlikte, tüm şehitlerimizi anarak ruhlarının şad olması temennisinde bulundu.

 

ŞEHİTLERİMİZ KABİRLERİ BAŞINDA ANILDI

Öte yandan Akyüz, bu anlamlı gün için özel olarak hazırladığı şiirin yanı sıra, vatan uğruna toprağa düşen şehitlerimizi kabirleri başında anmayı da ihmal etmedi. Sülüklü Mezarlığı'nda düzenlenen törene, Akyüz'ün beraberinde CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun da katılım gösterdi. Kur’an Tilaveti ile başlayan törende askerler “Saygı Atışı”nda bulundu.


CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar M. Salih Akyüz, törene katılan şehit aileleriyle sohbet etti, şehit analarının ellerini öperek, “Sizler bize şehitlerimizin emanetisiniz. Her zaman yanınızdayız” dedi. Duygu dolu anların yaşandığı anma töreninde şehit mezarlarına karanfil bırakarak dua okuyan Belediye Başkan Adayı Akyüz, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve Anadolu’nun isimsiz kahramanları dünyanın sömürgeci devletlerine “dur” diyerek , “Çanakkale Geçilmez” deyip dünyanın en büyük destanını yazmıştır. Vatan millet uğruna canını feda etmiş kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyor, ailelerine bir kez daha sabır diliyorum” diye konuştu. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap