SON DAKİKA



Haber > Karadeniz Web TV > Antalya Havalimanı'nda hortum nedeniyle devrilen o

Antalya Havalimanı'nda hortum nedeniyle devrilen o

26 Ocak 2019 Cumartesi - 14:24




Antalya Havalimanı'nda 2 otobüs hortum nedeniyle devrildi, 10 kişi de yaralandı.





Antalya'da fırtına tüm şiddetiyle sürerken, sabah saatlerinde etkisini gösteren hortumun geçtiği noktalarda ağaçlar devrildi, tabelalar uçtu, enerji nakil hatları zarar gördü.

Kumluca ve Finike ilçelerinde meydana gelen hortum nedeniyle 2 kişi hayatını kaybetti, 1 üniversite öğrencisi derede kayboldu ve 10 kişi de yaralandı.

ANTALYA HAVALİMANI'NDA OTOBÜS HORTUMA KAPILDI

Güzeloba Mahallesi'nde oluşan hortum, havalimanına kadar ilerledikten sonra etkisini kaybetti, ancak havalimanındaki otobüsün hortuma kapılma anı saniye saniye kameralara yansıdı.


VALİ AÇIKLAMA YAPTI

Vali Karaloğlu, kentte şiddetli yağış ve fırtınanın etkili olduğunu söyledi. AntalyaHavalimanı'nda hasar oluştuğunu aktaran Karaloğlu, şunları kaydetti:

"Aprondaki uçaklara yolcu taşımakta kullanılan merdivenlerden biri ve bir otobüsdevrildi. Polis helikopterlerinden birinde ve bir uçakta hasar var. Buradaki olumsuz hava şartlarından dolayı 10 yaralı var. Vatandaşlardan ricam, meteorolojik uyarıları dikkate alsınlar. Bu uyarılar ölçüsünde dışarıya çıksınlar. Uyarılar dışında dışarıya çıkmamaları konusunda uyarıyoruz."

Antalya Havalimanı'nda hortum nedeniyle devrilen otobüsler

Antalya Havalimanı'nda hortum nedeniyle devrilen otobüsler


Antalya Havalimanı'nda hortum nedeniyle devrilen otobüsler

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap