SON DAKİKA



Haber > Karadeniz Web TV > Ahmet Kaya; ''Trabzon’un için sonuna kadar savaşac

Ahmet Kaya; ''Trabzon’un için sonuna kadar savaşac

06 Temmuz 2018 Cuma - 17:15




CHP'nin Meclis'teki yeni yüzü Ahmet Kaya'dan dobra açıklamalar...





CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Karadeniz gazetesine yaptığı açıklamada Trabzon ve Türkiye'nin huzuru için elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi.

Kaya, Trabzon’un tüm sıkıntıları için uğraşacağını belirterek, "Uzun yıllardır Trabzon'da yaşayan bir insan olarak bu şehrin sorunlarına dair biriktirdiklerim var, sorunların çözümüne yönelik biriktirdiklerim var. Ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi seçim bildirgesinin içeriğine baktığınız zaman sadece Trabzon’da değil Türkiye’de yaşayan insanlara rahat nefes aldıracak projeler var. Onların uygulanması adına elimden gelen çabayı göstereceğim" dedi.

SIKMADIK EL BIRAKMADIM

Kaya, "Seçim sürecinde herkese ulaşmaya çalıştık. Şehir merkezine ağırlık vermeye çalıştık, sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmamaya çalıştık. Biz bu şehrin evladıyız, bu şehirde yaşayan her insanın yaşam kalitesi artsın. Bu şehirde yaşayan her insan huzur ve mutluluk içinde yaşasın diye bir kardeşleri olarak, CHP milletvekili olarak elimden ne geliyorsa gece gündüz çalışarak bunu yapmanın gayretinde olacağım" dedi.




TRABZON’A RAHAT NEFES ALDIRACAK PROJELERİMİZ VAR

Trabzon’da ciddi anlamda işsizlik sıkıntısı olduğuna dikkat çeken Kaya, şöyle devam etti: "Bu şehirde yaşıyoruz. Burada çok ağır sıkıntılar var. Şehirde tüten baca sayısı çok az. Trabzon'da taş taş üstüne koyan çok nadir insanlarımız var. Onlara destek olunmuyor.

Bir çarşı pazara çıktığınız zaman her taraf ateş pahası. Alınan maaşlar yerinde sayıyor ama pazara çıktığınız zaman her şeyin fiyatı üç kat artmış durumda. Ülke öyle bir duruma geldi ki 1 kilo fındık sattığınız zaman 30 kilo patates alırken, bugün bir kilo fındık bir kilo patates fiyatı eş değer anlama geldi. Bu, ülkeyi yöneten idarenin akılsızlığının, iş bilmezliğinin sonucudur. Bunu başka türlü izah edemezsiniz ama insanlarımız genel anlamda hükümeti suçlamamak adına suçu dış güçlere, farklı yerlere atmaya çalışıyor. Üretim planlaması yapılmazsa, üretene ürettiğinin değeri verilmezse biz bu sıkıntıları çekmeye devam edeceğiz, bu da tamamen hükümet uygulamalarından kaynaklıdır."

CHP EŞİ BENZERİ GÖRÜLMEMİŞ BİR PARTİ

Kaya, tüm sorunları kırgınlık olmadan çözeceklerini belirterek, "Cumhuriyet Halk Partisi, eşi benzeri görülmemiş nadir partilerden bir tanesi. Bu partide öz eleştiri en iyi şekilde işliyor. Uzun yıllar bu partinin içindeyim, özellikle seçimler sonrası kurultaylar hep konuşulmuştur. Biz öyle partiyiz ki öz eleştirimizi kendi içimizde kırmadan dökmeden yaparız" dedi.


YEREL SEÇİMLERİN ÖNE ALINMASINI DOĞRU BULMUYORUM

Yerel seçimlerin normal takviminde olursa mart ayında olacağını açıklayan Kaya, şunları söyledi: "Seçimleri öne alma isteği var. Bir grup bunu dillendirmeye çalışıyor. Ben açıkçası doğru bulmuyorum. Milletimizde seçim yorgunluğu var. Böyle art arda seçimlerle bu insanlarımızı yormayı doğru bulmuyorum."

ÇÖMLEKÇİ'YE GÖZ YUMULUYOR

Trabzon Çömlekçi yolunda yaşanan sorunlara şehri yönetenlerin göz yumduklarını ileri süren Kaya, şöyle dedi: "Bunu çözmek çok mu zor, hiç mi Türkiye’yi dolaşmıyorlar? Gidip görsünler, dal-çıklarla bu sorunlar çözülmüştür."

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap