SON DAKİKA



Haber > Karadeniz Rehberi > Yayla Çorbası Tarifi, Yayla Çorbası Nasıl Yapılır?

Yayla Çorbası Tarifi, Yayla Çorbası Nasıl Yapılır?

19 Mart 2024 Salı - 14:37




Lezzeti sınırları aşan Yayla Çorbası nasıl yapılır?





Hem soğuk, hem sıcak yenen karadeniz'in muhteşem lezzeti Yayla Çorbasının tam ölçülü tarifi ile sizlerleyiz.

Yayla Çorbası Tarifi İçin Malzemeler

  • 1/2çay bardağıyarma

  • 1/2çay bardağınohut

  • 1kaseyoğurt

  • 1adetyumurta


  • 1yemek kaşığıun

  • 1yemek kaşığısıvı yağ

  • 1tatlı kaşığınane

  • 1tutamtuz

Yayla Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır?

Ben yarmayı bir gece önceden ıslamıştım, siz gün içerisinde yapacaksanız eğer yarmayı haşlayabilirsiniz.


  • Tencereye, yoğurt, yumurta ve un koyarak çırpalım.

  • Üzerine 1 litre su ekleyerek karıştırmaya devam edelim.

  • Çorbamızın kesilmemesi için sürekli karıştırmamız gerekiyor.

  • Çorbamız kaynamaya yakın yarmaları atalım.

  • 5/10 dakika kaynatıp altını kapatalım. Afiyet olsun.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap