SON DAKİKA
SON DAKİKA

Merhaba

Merhaba ile ilgili tüm haberleri, son dakika Merhaba haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Merhaba haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Merhaba Haberleri

Kanaat Önderi misiniz, Aktör müsünüz?
Trabzon
Kanaat Önderi misiniz, Aktör müsünüz?

Merhabalar. Vefatından derin üzüntü duyduğum, Trabzon siyasetine damga vurmuş iki ismi sizinle paylaşmak istiyorum; Biri CHP Trabzon İl Başkanı Rahmetli Yavuz Karan, diğer isim de geçtiğimiz gün vefat eden MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli.

21 Haziran 2022, 13:07
Bu bir tercih meselesi!
Gündem
Bu bir tercih meselesi!

Merhabalar. Günümüzde moda olan bir durumu dile getirmek istiyorum. Bazıları öyle işini aşırıyor, öyle işini aşırıyor ki aklınız durur. Ne şiş yansın ne kebap. Elimi suya sabuna değdirmeden amacıma ulaşayım. Var mı böyle bir dünya? Maalesef bu sinsiler sayesinde var. Sen bütün işin kahrını çekersin, tüm eleştirilere göğüs gerersin, toplumun önüne atılırsın ama öteki taraftan birileri kaçak dövüşerek maddi manevi kazançlı çıkar.

14 Haziran 2022, 13:46
Meryem AKGÜN yazdı... Abdestli kapitalizm
Trabzon
Meryem AKGÜN yazdı... Abdestli kapitalizm

Merhabalar. Her geçen gün içi boşaltılan değerlerle karşı karşıya kalıyoruz. İnandığımız, değer verdiğimiz, ‘bunu da buna alet etmezler’ dediğimiz ne varsa menfaatler uğruna ayaklar altına alındı. Ve alınmaya da devam ediyor. Seçim meydanlarında, ticari faaliyetlerde, makamı kuvvetli tutmada bakınız ağızlarda hep bir Allah, din, iman, adalet, hak, hukuk sözcükleri var. İyi de bu ülkede en çok içi boşaltılan kavramlar da bunlar. Bu ülkede adalete güven yok, bu ülkede din istismarı had safhada. Bu

13 Nisan 2022, 19:39
Hırsızsınız
Trabzon
Hırsızsınız

Merhabalar. Daha önce ki yazılarımın birçoğunda liyakat vurgusu yapmışlığım çoktur. Çünkü liyakat bence bu ülkede en büyük sorunlardan bir tanesi. Hiçbir vasfı olmayan, sırf onun bunun tanıdığı, sevdiği diye kamuya hizmet etmekle mükellef makam koltuklarında oturanların vizyonsuzluğu her şeyi mahvediyor. Liyakat yoksa vizyonda yok. O kadar net bir durum. Vizyonsuz her proje bizi bir adım öteye taşımıyor. Sadece kamu parasını çarçur ediyor.

26 Ocak 2022, 13:00
O an...
Gündem
O an...

Merhabalar. Ülkece 11 şehidimizin ardından yüreğimiz yandı kavruldu. Ateş düştüğü yeri yakar. Vatan evladı yiğit Mehmetçiklerimizin geride kalan ailelerine metanet ve başsağlığı diliyorum.

09 Mart 2021, 12:36
Yeniden merhaba...
Karadeniz
Yeniden merhaba...

28 Aralık 2016, 09:05
Merhaba Türkiye
Magazin
Merhaba Türkiye

Dosso Dossi Fashion Show’un Antalya’da gerçekleştireceği büyük defilenin baş mankeni olarak podyuma çıkacak olan Kendall Jenner’dan mesajı geldi.

17 Mayıs 2015, 12:37

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap