SON DAKİKA
SON DAKİKA

Baklavacı

Baklavacı ile ilgili tüm haberleri, son dakika Baklavacı haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Baklavacı haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Baklavacı Haberleri

Baklavacı kardeşlerin davası yeniden başladı!
Gündem
Baklavacı kardeşlerin davası yeniden başladı!

Trafikte hamile kadın ile eşine dehşeti yaşatıp ülke gündemine oturan ve 5'er yıl hapis cezası alan baklava zincirinin sahipleri Hasan ve Hüseyin Sel kardeşlerin davası Bölge Adliye Mahkemesi’nin bozma kararının ardından yeniden görüldü. Sel kardeşlerin katılmadığı duruşmada konuşan Müşteki Yunus Emre Bahçıvan Bölge Adliye Mahkemesi’nin bozma kararı için, “Bu nasıl vicdansız bir karardır. Ben duygusal bakıyorum. Bu kararın vicdansızca bir karar olduğunu düşünüyorum” dedi.

08 Aralık 2021, 12:53
Baklavacıda mide bulandıran görüntüler
Yaşam
Baklavacıda mide bulandıran görüntüler

Adıyaman'da bir baklavacıda kaydedilen görüntüler mide bulandırdı. Görüntülerde, çalışanların maske, bone ve eldiven takmadığı hatta birinin yarı çıplak olduğu görüldü. Sosyal medyada tepki çeken görüntüler için inceleme başlatıldı.

06 Kasım 2021, 14:36
Baklavacı kardeşlerin cezası belli oldu!
Gündem
Baklavacı kardeşlerin cezası belli oldu!

Pendik'te hamile kadın ve eşinin içinde bulunduğu araca saldıran baklavacı kardeşler Hasan ve Hüseyin Sel, "Hürriyeti tahdit" suçundan 4'er yıl 2'şer ay, "Ulaşım araçlarının kaçırılması veya alıkonulması" suçundan da 10'ar ay hapis cezasına çarptırıldılar.

18 Haziran 2020, 15:46
Baklavacı trafik magandaları hakim karşısına çıkıyor
Gündem
Baklavacı trafik magandaları hakim karşısına çıkıyor

Pendik'te içerisinde hamile kadın bulunan araca saldıran iki zanlı, bugün ilk kez Kartal'daki Anadolu Adliyesi'nde hakim karşısına çıkacak. Zanlılar, 20’şer yıl hapis istemiyle yargılanacak.

30 Temmuz 2019, 09:41
Baklavacı magandalara bir şok daha!
Gündem
Baklavacı magandalara bir şok daha!

Seyidoğlu Baklavaları'nın, içinde hamile kadının bulunduğu araca saldırı olayına ilişkin sahipleri tutuklanan "Seydioğlu Baklava AŞ" ile isim benzerliğinden dolayı marka itibarının zedelenmemesi için yaptığı ihtiyati tedbir talebi kabul edildi. .

12 Temmuz 2019, 11:29
Baklavacılara  zorunlu fındık
Magazin
Baklavacılara zorunlu fındık

Trabzon’da kuruyemiş dükkânı işleten Ünal Necdet Altuncu fındığın iç tüketiminin arttırılması gerektiğini belirterek baklavacılara fındıklı ürün yapma

12 Eylül 2017, 08:50
Baklavacılarda "hummalı" çalışma
Magazin
Baklavacılarda "hummalı" çalışma

Türkiye'de önemli mutfak kültürüne sahip kentlerden Şanlıurfa'da baklavacılar, bayram siparişlerini yetiştirmek için hummalı bir çalışma yürütüyor.

03 Temmuz 2016, 12:51

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap