SON DAKİKA
SON DAKİKA

Hıçkırık

Hıçkırık ile ilgili tüm haberleri, son dakika Hıçkırık haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Hıçkırık haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Hıçkırık Haberleri

Hıçkırık koronavirüsün yeni belirtisi mi? 4 gün boyunca hıçkırdı...
Dünya
Hıçkırık koronavirüsün yeni belirtisi mi? 4 gün boyunca hıçkırdı...

ABD'nin Chicago eyaletinde aralıksız dört gün boyunca hıçkıran bir kişinin Covid-19 testi pozitif çıktı.

09 Ağustos 2020, 20:40
Geçmeyen hıçkırığı hafife almayın
Sağlık
Geçmeyen hıçkırığı hafife almayın

Bir türlü geçmeyen inatçı hıçkırığın nedenlerinin araştırılması gerektiğini anlatan Doç. Dr. Bülent Yaşar, “Merkezi sinir sistemi tümörleri, inme, Parkinson, kafa travması, menenjit, göğüs boşluğunu tutan kanserler, büyümüş lenf bezleri; koroner yetersizlik, yemek borusu tümörleri ve reflü geçmeyen hıçkırığın olası nedenleri arasında sayılabilir” dedi.

16 Haziran 2020, 09:02
Hıçkırık Nasıl Geçer?
Sağlık
Hıçkırık Nasıl Geçer?

Hıçkırık tüm insanların zaman zaman yakalandığı bir reflekstir. İlk başlarda yavaş ve yumuşak olsada devam ettiği süreçte sinir bozucu ve rahatsız edici hale gelebilmektedir. Hıçkırığı geçirme yöntemlerinden önce hıçkırığın neden olduğunu bilmemiz daha doğru olacaktır. Sizler için araştırdık. Hıçkırık nedir? Hıçkırık neden olur? Hıçkırık nasıl geçer? Hıçkırık nasıl oluşur? Hıçkırık bir hastalığın habercisi midir? Bütün bu sorularınızın cevabı haberimizin detaylarında..

01 Kasım 2019, 14:31
Hıçkırığı geçirmenin pratik yolları
Sağlık
Hıçkırığı geçirmenin pratik yolları

Hıçkırık tutması, herkesin zaman zaman yaşadığı bir durumdur. Peki hıçkırığın neden olduğunu ve nasıl geçtiğini biliyor musunuz?

11 Şubat 2015, 16:57

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap