SON DAKİKA



Haber > Gündem > Zor bir karardı almak zorundaydık

Zor bir karardı almak zorundaydık

21 Mart 2016 Pazartesi - 19:18




Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, ertelenen derbiyle ilgili, 'Zor bir karardı almak zorundaydık' dedi.





Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, ''20 Temmuz'dan itibaren başlayan bu terör saldırılarının amacı Türkiye'yi içine kapatmak. Terörden yılmadan yola devam edeceğiz. Teröre alışmayacağız, birlik olacağız'' dedi.

Derbi açıklaması

Hükümet Sözcüsü Kurtulmuş, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ertelenmesiyle ilgili istihbarat üzerine bu zor kararın alındığını söyleyerek, ''Maç ya seyircisiz oynanacaktı yada iptal edilecekti. Gerekli istişareler sonrası bu derbi müsabakası ertelendi. Ortada son derece tedbir almamızı gerektiren istihbarat mevcuttu'' diye konuştu.

Vize serbestisi

Kurtulmuş, ''Vize serbesti için bütün çalışmaları Nisan ayına kadar yapacağız. Umuyoruz ki Haziran ayında vize muafiyeti işini halletmiş olacağız'' ifadelerine yer verdi.


Müjde

Gençlere de müjde veren Kurtulmuş, ''Gençler için 25 yaşın altındaki sigorta prim borçları silinecek. Ayrıca 52 maddelik reform paketi ise Meclis'e sevkedildi'' dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap