SON DAKİKA



Haber > Gündem > Zonguldak'ta korku dolu anlar! Gemi karaya oturdu, mürettebat tahliye ediliyor

Zonguldak'ta korku dolu anlar! Gemi karaya oturdu, mürettebat tahliye ediliyor

19 Kasım 2023 Pazar - 14:11




Zonuldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesi açıklarında Panama bandıralı kuru yük gemisi kuvvetli fırtına nedeniyle karaya oturdu. Sahil güvenlik komutanlığı ve itfaiye ekipleri gemideki personeli tahliye ediliyor.





Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde fırtına nedeniyle sürüklenen Panama bandıralı kuru yük gemisi, karaya oturdu. Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı ekipler, geminin kaptanı ile iletişim kurdu. Gemide kaç mürettebat olduğu öğrenilemezken, bölgede kurtarma çalışması başlatıldı.

Geminin, metrelerce yükselen dalgalar ile sürüklendiği anlar ise cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

 

 

 

 



 

Öte yandan Zonguldak’ta uyarıları yapılan fırtına ve sağanak etkisini gösterdi. Kentte ağaçlar devrilirken, yollarda su birikintileri oluştu. Araçların üstüne, evlerin çatılarından kiremitler ve beton parçaları düştü. Ereğli ilçesinde etkili olan fırtına nedeniyle limanda 5 metreyi bulan dalgalar meydana geldi. Ereğli ilçesinde de bir ağacın araçların üstüne devrildiği an cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Park halindeki bir araç ise çatıdan düşen parçalar nedeniyle hasar gördü.  

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap