SON DAKİKA



Haber > Gündem > Zonguldak'ta batan gemiden bir kötü haber daha

Zonguldak'ta batan gemiden bir kötü haber daha

24 Kasım 2023 Cuma - 10:36




Zonguldak'ta batan gemide bir personelin daha cansız bedenine ulaşıldı





Zonguldak'ta kuvvetli fırtına nedeniyle sığındığı limandan ayrıldıktan sonra mendireğe çarparak batan gemideki mürettebatı arama çalışmaları 6'ncı gününde devam ediyor. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre gemideki bir personelin daha cansız bedenine ulaşıldı. Hayatını kaybedenlerin sayısı 3'e yükselirken kayıp 9 kişiyi arama çalışmaları ise sürüyor.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde kuvvetli fırtına ve yağış sonrası batan 'Kafkametler' isimli Türk bayraklı kuru yük gemisindeki mürettebatı havadan, karadan ve denizden arama çalışmaları 6'ncı günde devam ediyor. AFAD'dan yapılan açıklamaya göre, çalışmalar kapsamında bu sabah bir personelin daha cansız bedenine ulaşıldı.
Kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 3'e yükselirken, kayıp 9 personeli arama çalışmaları ise devam ediyor.

'Kafkametler' gemisinin kaptanının son yardım çağrısı ortaya çıktı: Benim işim bitti

AFAD'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"19 Kasım’da yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle batan yük gemisinde kaybolan 11 vatandaşımızı arama çalışmaları sonucunda bugün bir vatandaşımızın daha cansız bedenine ulaşılmıştır.Kayıp 9 vatandaşımızı arama kurtarma çalışmaları profesyonel ekiplerimizce aralıksız devam ediyor. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı dileriz. Gelişmeleri takip ediyoruz"

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap