SON DAKİKA



Haber > Gündem > 'Zeki Alasya’nın yaptığı iyiliği sonra öğrendim!'

'Zeki Alasya’nın yaptığı iyiliği sonra öğrendim!'

18 Kasım 2023 Cumartesi - 11:44




'Kardeşlerim' dizisinde 'Akif Atakul' karakterini canlandıran Celil Nalçakan, hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı. Nalçakan'ın oyuncu olmasına izin vermeyen babasını, 8 Mayıs 2015 tarihinde hayatını kaybeden Zeki Alasya'nın ikna ettiği ortaya çıktı.





2006 yılında 'Sıla' dizisi ile oyunculuk kariyerine adım atan Celil Nalçakan, Sibel Arna'nın YouTube programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Elektirik teknisyeni olan babasının oyuncu olmasına izin vermediğini belirten Nalçakan, usta sanatçı Zeki Alasya sayesinde hayaline kavuştuğunu söyledi.

"13 YILDA YAPAMADIĞIM ŞEYİ 13 SANİYEDE YAPTI"

Ailemden gizli TÜRVAK burs sınavına girdim ve kazandım. Babam öğrendiğinde beni okuldan almaya geldi. Tam merdivenlerden inerken Zeki Alasya ile karşılaştık. Babama ‘Feridun Bey sizin oğlunuz oyuncu. İzin verirseniz şimdi yapar, siz de bunun tadını çıkarırsınız. Vermezseniz siz terk-i diyar ettiğinizde yapacak’ dedi. Babam anında ‘Peki’ dedi. Benim 13 yılda yapamadığım şeyi Zeki Baba 13 saniyede yaptı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap