SON DAKİKA



Haber > Gündem > Zamları eleştiren vatandaş: Bugün seçim olsa oyum Erdoğan'a

Zamları eleştiren vatandaş: Bugün seçim olsa oyum Erdoğan'a

18 Kasım 2021 Perşembe - 17:57




Medyali TV'nin Bağcılar'da yaptığı sokak röportajında zamları eleştiren bir vatandaş, bugün seçim olması durumunda oyunu Erdoğan'a vereceğini söyleyerek izleyenleri şaşırttı.





Medyali TV, İstanbul Bağcılar'da sokak röportajı yaptığı sırada mikrofon uzattığı vatandaşlara, " Asgari ücret en az ne kadar olmalı?" ve "Bugün seçim olsa oyunuzu kime verirsiniz?" sorusu yöneltildi. 

Asgari ücretin en az 4 bin - 4 bin 500 lira olması gerektiğini söyleyen AKP'li bir vatandaş, alım gücünün düştüğünü ve "Aldığına ertesi gün zam oluyor. Ben hayvancılıkla uğraşıyorum, kurban işi yapıyorum. Bugün bir torba yem 160-170 lira. Samanın kilosu 800-1000 lira. Ben bir ekonomist değilim bilmem ama şu anda bütün çiftçi batık durumda." olduğunu söyledi. 

AKP'li vatandaş, "Bu hükümet gitsin de başka hükümet gelsin desem hepsi aynı. Bugün seçim olsa oy versem Tayyip Erdoğan'a veririm. Çünkü Tayyip Erdoğan her şeyi avucunun içine alamıyor. Tayyip Bey belki en güzelini yapmak ister ama yapamıyor." ifadesini kullandı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap