SON DAKİKA



Haber > Gündem > Zabıta el koydu, sosyal medyada tepki çekti!

Zabıta el koydu, sosyal medyada tepki çekti!

06 Ocak 2020 Pazartesi - 13:33




Soğuk havaya rağmen kendi ekmeğinin peşinde olan balon satıcısı yaşlı bir kadının mallarına zabıta ekipleri tarafından el konulması vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.





İstanbul Bahçelievler’de yaşlı bir kadının sattığı balonlara zabıta ekipleri tarafından el koyuldu. Soğuk havaya rağmen geçimini sağlamak için balon satan kadına zabıtanın yaklaşımı sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Sosyal medya kullanıcıları tepkilerinde, ekonomik krizin daha derinleştiğine ve geçim şartlarının her geçen daha da zorlaştığına dikkat çekerken, üniversite öğrencisi Sibel Ünli’nin yemek kartında 1 TL kaldığı için intihar etmesini de hatırlattı.

Maddi sıkıntıların artış gösterdiği ve ekonomik darboğazın içinden çıkılmaz hal aldığı, üniversite öğrencisinin “Yemek kartımda sadece 1 TL kalmış, gidecek yerim yok, iş arıyorum" diye intihar ettiği bir dönemde sosyal medyada tepki çeken görüntüler ortaya çıktı.

Sosyal medyada yüzlerce vatandaş, soğuk havaya rağmen kendi ekmeğinin peşinde olan bir yaşlı kadının mallarının zabıta tarafından el konulmasına tepki gösterdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap