SON DAKİKA



Haber > Gündem > "Yüzde 95’i Gezi’yi bilmez"

"Yüzde 95’i Gezi’yi bilmez"

09 Haziran 2013 Pazar - 13:10




Adana’da havaalanında kendisini karşılayan AK Partililere seslenen Başbakan Erdoğan, Gezi Parkı eylemleriyle ilgili olarak, “Yüzde 95’i Gezi Parkı’nı





Mersin'de toplu açılış törenine katılacak olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı taşıyan uçak, Şakirpaşa Havaalanı'na indi. Başbakan Erdoğan'ı karşılamak isteyen AK Partililer, havaalanında toplandı. Ellerinde Türk bayrağı ve parti bayrakları bulunan kalabalık grup, "Dik dur eğilme Adana seninle", "Polise uzanan eller kırılsın" şeklinde sloganlar attı. Burada kendisini bekleyen kalabalığa bir konuşma yapan Başbakan Erdoğan, şu ifadeleri kullandı: "Hiç endişeniz olmasın siz bizimle beraber yürüttüğünüz sürece milletin rotasında dimdik duran bir AK Parti iktidarı vardır. Bu can bu tende olduğu sürece hiçbir şeyden Allah’ın izniyle yılmaz. Bizim sadece Rabbimize borcumuz var, kimseye değil. Hizmetlerimizi 76 milyona verdik, hiçbir zaman ayrım yapmadık. Her zaman 76 milyonun partisi olduk. Biz sizleri Allah için seviyoruz. Yaradılanı yaradandan ötürü seviyoruz. Siz bize hangi rotayı çizdiyseniz o rotada yürüdük, o rotada yürüyeceğiz. 'O ÇAPULCULARIN YAPTIĞINI YAPMAYIZ' Biz o birkaç çapulcunun yaptıklarını yapmayız. Onlar yakarlar, onlar yıkarlar çapulcunun tanımı budur zaten. Onlar kamunun mallarını yakıp yıkarlar. Sivil vatandaşın, esnafın dükkanlarını tarumar ederler. Onlar sivil vatandaşın araçlarını da yakarlar, yıkarlar. Onlar bu ülkenin başbakanına küfredecek kadar alçaktırlar. Eğer inancınıza güveniyorsanız inanç özgürlüğünden korkmayın. Eğer fikrinize güveniyorsanız fikir özgürlüğünden korkmayın. Söyleyeceğiniz bir şey varsa; eğer çevreciyseniz bu ülkede çevreci bir başbakan var, gelirsiniz başbakanla bunu görüşürsünüz. 'YÜZDE 95'İ GEZİ'Yİ BİLMEZ' Bu olaylara katılanların yüzde 95’i Gezi Parkı’nı bilmez, hayatlarında Gezi Parkı’na gitmedi. Ama ben orada doğdum, büyüdüm. Yedi ay sonra yerel seçimler olacak, ilk dersi demokratik yollarla sandıkta vermenizi istiyorum. Türkiye’nin büyümesini hazmedemeyenler var. Bu polis kimin polisi, bu milletin polisi. Bunlara aldırmayacağız ama polisimizi de yetirtmeyeceğiz. Bu meydanları anarşistlere, teröristlere mi bırakacaktık?"
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap