SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yusuf Kaplan: Üçüncü Dünya Savaşı, İslam’a karşı başlatıldı!

Yusuf Kaplan: Üçüncü Dünya Savaşı, İslam’a karşı başlatıldı!

04 Mart 2022 Cuma - 11:18




Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan bugünkü yazısında Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinin ardından başlayan Üçüncü Dünya Savaşı tartışmalarına dahil oldu.





Rusya- Ukrayna savaşıyla birlikte tartışılan "Üçüncü Dünya Savaşı patlak verebilir mi?" sorusunun yanlış soru olduğunu yazan Kaplan, “Yanlış; çünkü dünya, Üçüncü Dünya Savaşı’nı yaşıyor, özelikle de İslam dünyası, Soğuk Savaş’ın sona erdirilmesinden bu yana” ifadelerini kullandı.

"KİMİN ESERİ: KÜRESEL SİSTEMİN, ELBETTE Kİ!"

Üçüncü Dünya Savaşı, konvansiyonel, nizamî harp düzenine dayanan bir savaş değil görüşünü savunan hükümete yakın Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan şöyle devam etti: 

“Örgütler üzerinden sürdürülen vekâlet savaşlarıyla gerçekleştirilen iğrenç bir savaş türü. Örgütler, kimin eseri: Küresel sistemin, elbette ki!

Özetle… Üçüncü Dünya Savaşı, Soğuk Savaş'ın bitirilmesi üzerine dönemin NATO Genel Sekreteri Willy Cleas’ın “küresel sistemin önündeki en büyük tehdit İslâm’dır” açıklaması üzerine İsam’a karşı başlatıldı ve postmodern, sinsi / cynical, iki yüzlü yöntemlerle sürdürülüyor.”


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap