SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yunanistan’a kaçmak üzereyken 7 FETÖ şüphelisi yakalandı

Yunanistan’a kaçmak üzereyken 7 FETÖ şüphelisi yakalandı

24 Ağustos 2023 Perşembe - 16:17




Edirne’de, yasa dışı yollarla Yunanistan'a kaçarken yakalanan 2 FETÖ/PDY şüphelisi tutuklanırken 5 kişinin işlemleri sürüyor.





Hudut Kartalları, Meriç ilçesindeki 1'inci derece askeri yasak bölgede dün düzenlenen operasyonda yakalanarak, gözaltına alınan FETÖ/PDY şüphelileri E.C. ve E.M.'nin jandarmadaki işlemleri tamamlanmasının ardından Adliyeye sevk edilen şüpheliler, savcılıktaki ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.
5 kişi daha yakalandı
Edirne hudut askerleri, Meriç ilçesinde 1’inci derece askeri yasak bölgede yaptıkları kontrollerde Yunanistan'a kaçmaya çalışan 5 kişiyi tespit etti. Daha sonra gözaltına alınan şüphelilerin, yapılan kimlik kontrolünde ‘FETÖ/PDY’ye üye olmak’ suçundan dosyaları olduğu belirlendi. Şüpheliler Z.Ç, A.Ç, M.M, E.K. ve H.T hudut askerlerince jandarma ekiplerine teslim edildi. Şüphelilerin jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap