SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yüksek gerilim!

Yüksek gerilim!

05 Nisan 2014 Cumartesi - 11:04




MHP’li Orhan Erzurum, AK Parti’nin 30 Mart seçimlerinde Giresun Belediyesi’ni kazanamamasının faturasını MHP’ye kesmeye çalıştığını ifade etti.





MHP Giresun Belediye Başkan adayı Orhan Erzurum, 30 Mart seçim sonuçlarını değerlendirdi. “5 yıl boyunca belediyenin takipçisi olacağız” diyen Erzurum, AK Parti'nin ise kendi başarısızlığını MHP’ye mal etmeye çalıştığını iddia etti. AK Parti Milletvekili Nurettin Canikli ve Mehmet Geldi’nin, CHP’li Kerim Aksu’nun seçimi MHP’nin oylarıyla kazandığı yönündeki açıklamalarına da yanıt veren Erzurum, “Milliyetçi Hareket Partisi dimdik ayaktadır. Kimseyle ittifak yapmamıştır. MHP bu seçimin en çok çalışan partisidir. Oy alamaması kamuoyunun takdiridir. Bunun altında farklı bir şey aramanın anlamı da yoktur” dedi. KAZANAN MHP’DİR CHP’li Kerim Aksu’yu da tebrik eden Erzurum, “İl geneline baktığımızda oylarını artıran tek parti MHP olmuştur. AKP’nin oy oranı yüzde 50’de kaldı. CHP’nin oy oranı yüzde 23. MHP ise oy oranı yüzde 12’den yüzde 19'dan 29’a çıkardı. Yani il genelinde 51 bin 637 oy aldı. Belediye kazanmamış gözüksek de reelde bu seçimin galibi MHP’dir” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap