SON DAKİKA



Haber > Gündem > YouTube'dan yeni adım... Hayvan kurtarma videoları yayınlamayacak

YouTube'dan yeni adım... Hayvan kurtarma videoları yayınlamayacak

31 Mart 2021 Çarşamba - 16:00




Video izleme platformu YouTube’da hayvan kurtarma videolarının çoğunun senaryo yazılarak oluşturulan sahte videolar olduğu ortaya çıktı.





Video izleme platformu YouTube’da hayvan kurtarma videolarının çoğunun senaryo yazılarak oluşturulan sahte videolar olduğu ortaya çıktı. Şirket, artık hayvan kurtarma videolarının sitede yer almayacağını duyurdu.

Video izleme ve paylaşma platformu YouTube’da kullanıcılar izlenebilmek için, insanların duygularını sömüren hayvan kurtarma senaryoları yazıp videoya çektiler.

Hayvanları mağdur göstermek için hayatlarını tehlikeye attılar. Bu içeriklerle izlenme rekorları kırdılar. YouTube yetkilileri harekete geçti, hayvan kurtarma videolarını yasakladı .

Canlı hayvan yeme videolarına da yasak

Bir yasak da canlı hayvan yeme videolarına geldi. YouTube'un Küresel Güvenlik Başkanı Colin Goulding omurgalı canlı hayvan yeme videolarının da yasaklanacağını söyledi.

Goulding, yalnızca Korelilerin canlı bir ahtapot yemelerine, geleneklerinin bir parçası olduğu için YouTube tarafından izin verildiğini söyledi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap