SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yomra şaha kalkacak

Yomra şaha kalkacak

29 Mart 2019 Cuma - 12:49




AK Parti Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu: Halkımızın desteğiyle sandıktan güçlü çıkıp, rakiplerimizin hayal bile edemeyeceği projeleri Yomra’ya kazandıracağız





AK Parti Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu, Yomra’nın son yıllarda büyük bir gelişme kat edip Trabzon’un parlayan yıldızı olduğunu belirterek, “İlçemize kazandırdığımız özel sektör ve devlet yatırımlarıyla birlikte Yomra’mızı ayağa kaldırmıştık. Yeni dönemde hayata geçireceğimiz birbirinden değerli mega projelerimizle birlikte şaha kaldıracağız” dedi.

HAYAL BİLE EDEMEZLER

Yüzde 70 oy oranı hedefiyle yola çıktıklarını ifade eden başkan adayı Sağıroğlu, “Bizim seçim kaybetme gibi bir korkumuz yok. Bizim tek bir hedefimiz var, o da sandıktan güçlü çıkmak. Kendimize yüzde 70 gibi bir oy oranı belirledik.  Aziz milletimizin destekleriyle birlikte sandıktan güçlü çıkıp, rakiplerimizin hayal bile edemeyeceği projeleri Yomra’ya kazandıracağız” diye konuştu.




MİLLET BAHÇESİ’NDE YOK YOK

Sağıroğlu, açıklamasının devamında şunları söyledi: Bünyesinde piknik alanları, çocuk oyun alanları, bisiklet ve yürüyüş parkuru, kelebek bahçesi, polinatör bahçe, arı oteli, yağmur bahçesi, ekolojik farkındalık yolu, mescit, otopark alanlarının bulunduğu millet bahçesi projemiz tamamlanmıştır. Önümüzdeki dönemde ihale edilecek olan projemiz, bünyesinde birçok ilki barındırmaktadır.




DÜNYADA İLK SİHİRLİ SOKAK 

Sadece ilçemiz için değil, Trabzon ve Türkiye için de çok heyecan verecek olan bir proje ile daha geliyoruz: Sihirli Sokak! Üniversite kampüsümüzün dinamik enerjisini ilçemiz ile buluşturacak, hemşehrilerimizin keyifli vakit geçirmesini sağlayacak bu sokak dünyada türünün ilk örneği olacak. Dinlence, eğlence ve sosyal medya noktaları ile vazgeçilmez olacak.

LİMAN PROJEMİZ ÇOK İDDİALI 




Liman bölgemizde tüm Türkiye’nin en nitelikli sahil kesimlerinden birini daha hayata geçiriyoruz. 7’den 77’ye her hemşehrilerimizin huzur bulmak için, koşacağı liman için sahil bandı projemiz eğlence ve dinlence ile keyifli vakit geçirme konusunda iddialı bir yer olacak.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap