SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yolu resmen durdurdular

Yolu resmen durdurdular

14 Eylül 2013 Cumartesi - 09:27




MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, geçtiğimiz gün medyada yer bulan “Zigana'ya Yeni Tünel” haberlerine tepki göstererek “Vatandaşı kandırıyorlar”





Demeli, “2000 yılında Bayındırlık ve İskan eski bakanı MHP Trabzon Milletvekilimiz Koray Aydın 31 kilometrelik Trabzon Maçka yolunun ödeneğini bulup ihale etmişti. Yüklenici firma iki ortak olarak işi almış, şantiyesini kurup aceleyle iş başı yapmıştır. AK Parti iktidarı 2003 yatırım programında bu yola eski parayla 1 milyar ödenek koyup bu yolu resmen durdurmuş ve harç bitti yapı paydos diyerek firmanın biri işi bırakıp kaçtı” dedi. Demeli, “Hacımehmet'te sırf eski milletvekili, bu ülkenin etik kurulu üyesi Asım Aykan köyüne, yazlık evine rahat çıksın diye yapılan alt geçit yüzünden üstte mağdur olan benzincinin, tamircinin, fırıncının, esnafın durumunu düşünen var mı? Bu yapılanlar etik mi? Şimdi Trabzon - Maçka yolu tamamen bitmeden, bitirilmeden, Maçka - Gümüşhane yolu ihale edilmiş ancak ödenek yetersizliğinden yüklenici firma işi resmen durdurmuştur. Şimdi bu yol dururken henüz kağıt üzerinde olan, ihalesi dahi yapılmayan ‘Zigana Dağı’na tünel yapıyoruz’ demek abesle iştigal değil midir” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap