SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yolsuzluk kanser gibidir!

Yolsuzluk kanser gibidir!

18 Mart 2014 Salı - 15:38




MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ünye’de yaptığı konuşmada, etnik temeli ne olursa olsun herkesin güven içinde yaşaması gerektiğini belirterek “Hepim





Bahçeli, 17 Aralık operasyonuna değinerek rüşvet ve yolsuzluğun kanser gibi tehlikeli olduğunu anlattı. Cemal Enginyurt’un Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğunu anlatan Bahçeli, şöyle konuştu: “Ordu’yu ve Ünye’yi sizden istiyorum vatandaşlar.” Bazı konular üzerinde durmak istediğini anlatan Bahçeli, şunları söyledi: “Ülkemiz 11 yıldır Türkiye’yi yönetmektedir. Milletimizden aldığı destekle hükümetler kurmuştur. Bu süreç çok yönlü incelendiğinde bazı hizmetler yaptığı görülebilir. Ama Türkiye’nin birçok sorunu çözülemedi. Yargıyı kuşatmış bağımsız yargı giderek siyasallaşıp AKP’lileşmiştir.” Erdoğan’ın tek adam olmak istediğini anlatan Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye’de ilkokullarda okuduğumuz Andımız’ı neden kaldırdınız. Türküm doğruyum çalışkanım demek niye sizi rahatsız ediyor. Çocuklar ne desin, hırsızım mı desin.” 17 Aralık operasyonuna değinen Bahçeli, “Bu günü unutmamak lazım. Yolsuzluk ve rüşvet toplumsal hastalık olarak yayılabilir. Kanser gibidir. Tedbir alınmazsa yayılır. Allah kimseye yaşatmasın” ifadelerini kullandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap