SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yollar kapatıldı operasyon başladı

Yollar kapatıldı operasyon başladı

31 Ağustos 2015 Pazartesi - 16:27




Tunceli Valiliği kararı ile dün sabah saatlerinden itibaren sivil araçların geçişine kapatıldı. Güvenlik güçleri bugün PKK'lıları etkisiz hale getirme





Tunceli Valiliği tarafından PKK'lıların günlerdir yol keserek araç yaktıkları Tunceli-Ovacık karayolunun geçtiği Pülümür Vadesi'nin Venk Köprüsü civarı, Alacık ve Zağge bölgeleri ile Munzur Vadisi'ndeki farklı bölgelerinde kapsamlı operasyon başlatıldı. Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığı'nın talimatı ile Tunceli İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı jandarma özel haraket timlerinin katıldığı operasyonlar kapsamında, Kobra helikopterleri bugün sabah erken saatlerinde, bir çok stratejik bölgeyi bombalarken, Sikorksy helikopterlerle de bir çok bölgeye özel eğitimli birlikleri indirildi. Daha çok nokta şeklinde düzenlenen operasyonların sürdüğü belirtildi.

Bu arada Tunceli'den Ovacık istikametine giden araçlar, alternatif yol olan Hozat ve Karaoğlan bölgesindeki karayolunu kullanarak 3 saatte ilçeye varırken, Tunceli'den Pülümür İlçesi'ne gitmek isteyen araçlar ise Bingöl, Karlıova, Çad ve Erzurum karayollarını kullanıp, Erzincan üzerinden, 8 saatte Pülümür İlçesi'ne ve Erzincan'a varabiliyor. Normal şartlarda Tunceli'den Erzincan'a araçlar 1 saat 30 dakikada, Pülümür İlçesi'ne ise yaklaşık 45 dakikada gidebiliyordu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap