SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yol kesen PKK'lılar tutuklandı!

Yol kesen PKK'lılar tutuklandı!

24 Nisan 2016 Pazar - 14:12




Adana'da yol kesip kimlik kontrolü yapan ve sürücülerden terör örgütü PKK adına para isteyen 6 kişi, düzenlenen operasyonla yakalandı.





Adana Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, 18 Nisan’da 3 gün boyunca ellerindeki uzun namlulu silahlarla merkez Seyhan İlçesi Küçükdikili Mahallesi Şehitlik Caddesi’nde yol kesip, kimlik kontrolü yaparak sürücülerden para isteyen bir grup PKK’lıya operasyon yaptı. Bölgeye sivil araçlarla giden polis ekipleri, kendilerini durdurup kimlik soran PKK’lılarla çatışmaya girdi. Bir süre devam eden çatışmada 25 yaşındaki Ferdinat Yıldırım öldürülürken, diğer teröristler kaçtı. Olayın ardından kaçan PKK’lıların yakalanması için çalışma başlatan polis, 21 Nisan’da düzenliği operasyonda 6 PKK’lıyı yakaladı. Sorgularının ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen şüphelilerden Yusuf Demir, Barış Çimen ve Hüseyin Kabul tutuklandı. Muhammed Demir ve Yunus Gezer’e ev hapsi verilirken Mesut Doğan yurtdışı yasağı konularak serbest bırakıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap