SON DAKİKA



Haber > Gündem > YÖK Başkanı Özvar açıkladı: Gazzeli öğrenciler öğrenim ücreti verecek mi?

YÖK Başkanı Özvar açıkladı: Gazzeli öğrenciler öğrenim ücreti verecek mi?

18 Kasım 2023 Cumartesi - 14:38




Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Türkiye'deki Gazzeli üniversite öğrencilerinin öğrenim ücretleri konusunda Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı'na ilişkin basın mensuplarının sorularını yanıtladı.





Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Türkiye'de üniversitelerde öğrenim gören Gazzeli öğrencilerin öğrenim ücretleri konusundaki Cumhurbaşkanı Kararı'nın bütün dünyaya örnek olması gerektiğini belirterek "Uluslararası mevkidaşlarımızla bu konuda istişarelerde bulunuyoruz, onlardan da Türkiye'de atılan adıma benzer adımlar atmalarını bekliyoruz." dedi.

Özvar, Türkiye'deki Gazzeli üniversite öğrencilerinin öğrenim ücretleri konusunda Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı'na ilişkin basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Gazze'de bir ayı aşkın süredir insanlık kıyımı yaşandığını vurgulayan Özvar, "İsrail, Filistin halkına tam bir katliam gerçekleştiriyor. İnsanlık dışı, soykırım olarak tarif edebileceğimiz bir vahşete maalesef tanıklık ediyoruz." dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap