SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yılın başkanı Kocatepe

Yılın başkanı Kocatepe

07 Nisan 2015 Salı - 10:32








Başkan Dergisi'nin düzenlediği 1. Uluslararası Altın Başkan ödülüne Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe layık görüldü. Memur Dernekleri (Memur-Der) Federasyonu bünyesinde yayınlanan Başkan Dergisi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen, "Uluslararası Altın Başkan Ödülleri ve Altın Basın Ödülleri" düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Memur-Der Federasyonu Genel Başkanı Cengiz Özbay, bir otelde düzenlenen ödül töreninin açılışında yaptığı konuşmada dergide emeği geçenlere teşekkür etti. "Altın Başkan Ödülü"ne layık görülen Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, 2014 yerel seçimlerinde göreve geldiğini, Artvin’e ve Artvin halkına hizmet için çalışmalarını özveriyle sürdürdüğünü ifade ederek, böyle bir ödüle layık görülmesinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Törende Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, Türkiye Adalet Akademisi Başkanı Yılmaz Akçil, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkan Vekili Hasan Tahsin Fendoğlu, Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) Genel Başkanı Süleyman Çelik, TRT Genel Müdürü Şenol Göka da ödüle layık görülen isimler arasında yer aldı.

BİRSEN SERT TEPKİ KOYDU

"Ciğerim" lakaplı Erol Birsen, Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçı sonrasında sarı-lacivertli takımı taşıyan araca yönelik saldırı ile ilgili Trabzon'a karşı yapılan eleştirilere tepki gösterdi. Birsen, "Olayın gerçekleşme yeri ve zamanı gerçekten manidar. Olayın Trabzon'da gerçekleşmesi bir tesadüf olabilir mi? Her şeyden önce bu saldırıyı gerçekleştirenlerin Fenerbahçe ile Trabzonspor arasındaki 3 Temmuz süreciyle başlayan gerginlikten istifade ederek, bunu bir provokasyona dönüştürmeyi amaçladıklarını düşünüyorum. Bu saldırı üzerinden Trabzon'un ve Trabzonspor'un linç edilme gayretini üzülerek görmekteyiz. Kimse Trabzon şehrini ve Trabzonspor’u bu şekilde karalayamaz. Trabzon insanı mert ve yiğittir, hiçbir zaman arkadan dolambaçlı iş yapmaz. Televizyonlarda ve ulusal gazetelerde şehirle ilgili yapılanları asla kabul etmiyoruz. Şehrimize bu şekilde eleştiri yapılırken şehir adına birçok insanın da sessiz kalmasını anlamış değilim. Trabzonspor Onursal Başkanı'nın açıklamalarını sonuna kadar destekliyor ve bu şehirde böyle yürekli insanların olmasını istiyorum" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap