SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yıldız listenin yıldızı olmalı

Yıldız listenin yıldızı olmalı

04 Nisan 2015 Cumartesi - 10:38








Ömer Yıldız; Trabzon siyaseti, sanatı ve kültürü nezdinde bilinen bir isim. Ömer Yıldız bugüne kadar yaptığı görevleri layıkıyla yerine getirmiştir. Toplumda gördüğü itibarı, geldiği noktayı; tırnaklarıyla kazıyıp, merdivenleri tek tek çıkarak fazlasıyla hak etmiştir. Hırslı, çalışkan, tuttuğunu koparan, şehrine karşı vefalı bir insandır Ömer Yıldız. Maçka'nın makus talihini nasıl değiştirdiğini sevenleri de sevmeyenleri de bilmektedir. Hizmetlerini inkar edecek tek bir isme rastlayamazsınız.

Onun Maçka Belediye Başkanı olmadan önce söz konusu ilçenin konumu ile Yıldız’ın belediye başkanlığından sonraki Maçka ilçesinin görünümü çok farklıdır. Karadeniz'e ve Trabzon'a ilk özel üniversiteyi kazandıran ve bu onuru şehrimize yaşatan kişi olmuştur. Kurduğu üniversite sayesinde şehrin ekonomisine, kültürüne ve ülkeye yetiştirip sunacağı beyinlerle Yıldız'ın ne denli bir hizmette bulunduğunu anlamak çok zor olmasa gerek. Ömer Bey bulunduğu her görevde yapmış olduğu icraatlarla adından söz ettirmiş ve yaptığı tüm hizmetler, soyadı gibi 'Yıldız' misali parlamıştır. Ömer Yıldız'ın AK Parti'den milletvekili adayı olarak gösterilmesi durumunda aynı başarıları şehrimiz için de yapacağı bir gerçektir.

Bu şehrin onun gibi tecrübeli hizmet adamlarına olan ihtiyacı muhakkak. Özellikle son dönemlerde şehrimizin 'sahipsiz kalmış' görüntüsüne üzülerek şahit olduktan sonra, bu şehri ve bölgeyi yeniden şaha kaldıracak isimlerin başında gelmekte Sayın Ömer Yıldız. Bugün millete vekillik adına hizmete talip olduğu AK Parti'ye en büyük desteği verenlerden biri olan Yıldız’ın, özellikle Cumhurbaşkanlığı sürecindeki mücadelesi yadsınamaz.

Ayrıca Demokrat Parti Trabzon İl Başkanı olduğu dönemlerde bütün ilçe başkanlarını toplayarak, referandum süreci ve 2011 milletvekilliği seçim dönemlerinde AK Parti'ye destek verilmesi noktasındaki gayretleri de unutulmamalı. Yani kritik zamanlarda AK Parti'ye olan desteğini ve yakınlığını hem sözlü hem de fiili olarak göstermiştir. Kanaatimizce Ömer Yıldız AK Parti'ye dışarıdan oy taşıyabilecek önemli isimlerin başında gelmektedir. Ömer Bey gerek belediye başkanlığındaki engin tecrübesi gerekse il başkanlık görevlerindeki deneyimi ile siyasete yön verebilecek ender bir şahsiyettir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap