SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yıldırım'dan Bahçeli'ye jet yanıt

Yıldırım'dan Bahçeli'ye jet yanıt

29 Kasım 2016 Salı - 10:42




Başbakan Binali Yıldırım, yeni anayasa ve Başkanlık sistemiyle ilgili olarak "Sayın Bahçeli ile en yakın zamanda görüşeceğiz" diye konuştu





İşte o konuşmadan satır başları

Türkiye artık denetlenen ülke değil, denetleyen ülkedir. Eski Türkiye senaryoları artık tarihin çöplüğüne atılmıştır. Küresel piyasalardaki hareketlilik konusunda tedbirliyiz. Piyasada yaşanan olayla sadece Türkiye'ye has bir durum değildir.Küresel piyasalardaki dalgalanma Türkiye'yi kötü etkiledi.Bu durumun üstesinden geleceğiz. 8 buçuk milyon vatandaşımız 78 milyar lira müraacat etti, devlete olan borcunu ödemek için. 1 milyon 316 bin vatandaşımız da müraacat ederek 34 milyonluk borcunu yeniden yapılandırmak istedi. Vatandaşımız kriz mi var al sana para.Vatandaşımız 112 milyar lirayı devlete ödemek için kuyruğa girdi. Böyle bir milletin evlatlarından bahsediyoruz.Merkez Bankası'nın net döviz rezervlerinde herhangi bir azalma söz konusu değil. Planlarımızı en kötü senaryoya göre yaptık.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap