SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yine kadına şiddet! Sevgilisi pompalı tüfekle öldürmekten beter etti

Yine kadına şiddet! Sevgilisi pompalı tüfekle öldürmekten beter etti

19 Haziran 2020 Cuma - 10:50




Son dönemde artan kadına şiddet vakalarına bir yenisi daha eklendi. Bursa’da bir kişi, kıskandığı sevgilisini pompalı tüfekle bacağından ve göğsünden yaraladı.





Olay, Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde meydana geldi. Gece saatlerinde eğlenmek için çıkan Feride S. (31), iddiaya göre kısa süre önce ayrıldığı sevgilisi A.G’nin (45) çağırması ile buluştu. Çift konuştuktan sonra A.G. Feride S’yi evine bıraktı.

POMPALI TÜFEKLE ATEŞ ETMEYE BAŞLADI

Sabah 07.00 sıralarında Feride S.'yi evinin otoparkına çağıran A.G. aracına bindirdi. Otomobilde bir süre konuşan A.G. ve Feride S. tartışmaya başladı. Sözlü tartışma büyüyerek kavgaya dönüşürken A.G. otomobilinde bulundurduğu pompalı tüfekle sevgilisinin üzerine ateş etti. Feride S. tüfekten çıkan saçmalarla sağ bacağından ve göğsünden yaralandı.

 OLAY YERİNDEN KAÇTI

Polis ekipleri Feride S’yi yaralandığı yerden 200 metre ilerisinde bulurken, sevgilisi ise aracıyla olay yerinden uzaklaştı. Sağlık ekipleri de ilk müdahalenin ardından genç bayanı Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastahanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri olay yerinden kaçan A.G’yi yakalamak için çalışma başlattı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap