SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yılmaz: Ankara'yı Türkiye Yüzyılı'na yakışır bir noktaya birlikte taşıyacağız

Yılmaz: Ankara'yı Türkiye Yüzyılı'na yakışır bir noktaya birlikte taşıyacağız

25 Şubat 2024 Pazar - 17:10




Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, "Bir uyum, gönül ve vizyon birliği içinde Ankara'ya, Ankaralılara hizmet edeceğiz. Bu şehrimizi Türkiye Yüzyılı'na yakışır bir noktaya hep birlikte taşıyacağız. Bunu da Ankaralılarla, Ankara'nın tüm kesimleriyle birlikte yapacağız" açıklamasını yaptı.





Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ATO Congresium'da düzenlenen, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Proje Tanıtım Toplantısı'na katıldı.

Programın ardından basına değerlendirmelerde bulunan Yılmaz, Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı Turgut Altınok'un çok iyi bir hazırlık yaptığını ve projelerinde bütüncül bir yaklaşım sergilediğini belirterek, "Altyapıdan sosyal desteklere, ekonomik belediyecilikten kültür sanata çok geniş bir yelpazede son derece iyi yapılmış bir hazırlığa şahitlik yaptık." diye konuştu.
Siyasetin aynı zamanda bir hesap verme mekanizması olduğunu ifade eden Yılmaz, demokratik siyasetin hesap vermeyi gerektirdiğini, bir seçime girilirken ne söylediği ve ardından nelerin yapıldığının çok önemli olduğunu kaydetti.

Yılmaz, siyasete güvenin temelinin de bu olduğuna işaret ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yapamayacağınız şeyi söylemeyeceksiniz. Söylediğiniz şeyi de sonuna kadar takip edip, yapmaya çalışacaksınız. Özellikle Ankara'nın son 5 yılda söylenen, vadedilen birçok projeye kavuşmadığını, bunların gerçekleşmediğini çok somut verilerle Turgut Bey ortaya koymuş oldu. Bunun hesabını vermesi gerekenler, Ankara halkına bu hesabı vermeli diye inanıyorum. Demokrasinin gereği de siyasete olan güvenin gereği de budur."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap