SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yılbaşı talihlilerinden ikisi ikramiyesini aldı

Yılbaşı talihlilerinden ikisi ikramiyesini aldı

02 Ocak 2020 Perşembe - 13:50




31 Aralık yılbaşı özel çekilişinde 80 milyon TL'lik çeyrek bilete isabet etti. Çekilişte dörde bölünen büyük ikramiyeyi kazanan Gaziantep ve Bursa İnegöl'deki talihliler 20'şer milyon TL'lik ikramiyelerini aldı.





Milli Piyango yılbaşı çekilişinde dörde bölünen büyük ikramiyeyi kazanan Gaziantep ve Bursa İnegöl'deki talihlileri 20'şer milyon TL'lik ikramiyelerini aldılar.
 
Milli Piyango büyük ikramiyesi hangi illere, ilçelere çıktı?
Tüm Türkiye'nin heyecanla beklediği 2020 Milli Piyango büyük ikramiyesi İstanbul, İzmir, Gaziantep ve Bursa illerine çıktı.
 



İŞTE 80 MİLYON TL KAZANAN NUMARA
 

1358490
 
31 Aralık yılbaşı özel çekilişinde 80 milyon TL'lik çeyrek bilete isabet etti. Talihlilerin İzmir, Gaziantep, Bursa, İstanbul'dan olduğu açıklandı. Yapılan çekiliş sonrasında amorti rakamları belli oldu. Amortiler 4 ve 8 olarak açıklandı.



 
BÜYÜK İKRAMİYE 4'E BÖLÜNDÜ
 

Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişinde 80 milyon liralık büyük ikramiye, "1358490" numaralı çeyrek bilete isabet etti - Büyük ikramiyeye ait numaraların bulunduğu biletin sevk merkezleri İzmir, Gaziantep, Bursa ve İstanbul olarak açıklandı.
 



Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişinde 8 milyon liralık ikramiyeyi kazanan numara da belli oldu. Özel çekilişte 8 milyon liralık ikramiye "9976216" numaralı bilete isabet etti. Çekilişte amorti rakamları "4" ve "8" olarak belirlendi.
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap