SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yeter ki fırsat verilsin

Yeter ki fırsat verilsin

11 Eylül 2017 Pazartesi - 14:43




Arakan’daki zulüm üzerine konuşan Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, “Bu niyetle alakalı bir şey. Yeter ki fırsat verilsin zulümler durdurulabilir” dedi





Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu ve Türk Kızılayı Genel Başkanı Kerem Kınık, Arakan'a yapılacak yardımları düzenlenen basın toplantısıyla duyurdu. AFAD Başkanlığı'nda yapılan toplantıda Türkiye'nin, insanlığın vicdanı olduğunu vurgulayan Akdağ, “Kızılay ile Sağlık Bakanlığı, Diyanet Vakfı başta olmak üzere sivil toplumla beraber ciddi bir kampanya başlatacağız. Bir taraftan hükümetimizin kaynakları bir taraftan Arakan için daha önce yaşadığımız gibi Türk milletinin cömert tavrıyla oluşturduğumuz finans kaynaklarıyla Arakanlı kardeşlerimize yardım elimizi bir kez daha uzatacağız” diye konuştu. 

NİYETLE ALAKALI

Dünyanın zengin ve söz sahibi ülkelerinin istemeleri halinde insani dramları durdurabileceğini dile getiren Başbakan Yardımcısı Akdağ, “Aslında bu zulümler durdurulabilir. Myanmar'ın bu hususta, uluslararası topluma ve BM'ye karşı nasıl bir gücü olabilir ki? Suriye'deki zulmü aslında BM gerçekten samimiyetle durdurmak isterse durduramaz mı? İki günlük iştir. Bu niyetle alakalı bir şey. Arakan'da da mesele budur. Dünyanın zengin ülkeleri, bir günlük harcamalarını verseler 40 defa yeter. Yeter ki fırsat verilsin” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap