SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yeşim Salkım'dan astsubaya hakaret: ''Hadi lan oradan klavye delikanlısı''

Yeşim Salkım'dan astsubaya hakaret: ''Hadi lan oradan klavye delikanlısı''

08 Ekim 2019 Salı - 15:56




Türkiye, Suriye'nin kuzeyine operasyon hazırlığı yaparken ''Sonuna kadar savaşa hayır diyeceğim'' paylaşımı yapan Yeşim Salkım, kendisine tepki gösteren bir astsubaya ''Hadi ordan klavye delikanlısı'' diye cevap verdi.





Türkiye, güvenli bölge çalışmalarına devam ederken; Suriye sınırındaki hareketlilik bazı kesimleri rahatsız etti. Onlardan biri de ünlü şarkıcı Yeşim Salkım oldu.

Yeşim Salkım, Türkiye’nin Suriye’de düzenleyeceği Barış Pınarları Operasyonu hakkında, bir Tweet yayınladı. Salkım, düzenlenecek operasyon için, “Bıkmadınız usanmadınız yıkmaktan sonuna kadar savaşa hayır diyeceğim #SavaşaHayır” şeklinde yorum paylaşan Salkım'a, tepki geldi.

Salkım'a tepki geldi
Salkım'a cevap veren bir kişi, o tweet'in altına, “Savaşa hayır diyorsun da gidip gördün mü orada neler oluyor??Yüzlerce insana zulmedip çoluk, çocuk demeden katleden teröristlerle dolu.. Burada bol keseden atmak kolay tabi!!” ifadelerini yazdı.

"Evinde rahat uyurken ben oradan geldim"
Bunun üzerine sinirlenen Salkım, "Sen gitti herhalde ben teröristlere değil, savaşa hayır dedim" yanıtını verdi. Tepki veren kişiden ise cevap gecikmedi. Aynı takipçi, "Evet gittim, oradaki insanların halini gördüm. Sen evinde uyurken, ben oradan yeni geldim" dedi.


Yeşim Salkım, bu sözlere de fazlasıyla içerleyerek, "Hadi lan oradan klavye delikanlısı" yazdı. Salkım, ardından da kendisine cevap veren takipçisini engelledi.

Sosyal medyada bu tartışmaya “Muazzam ayar” adı verildi. Çünkü, Emre adlı kullanıcının profilinde şu fotoğraf yer alıyordu:

 

 YEŞİM SALKIM: BEN ASKER TORUNUYUM

Türk askerine ettiği sözlerden dolayı tepkilerin odağında olan Yeşim Salkım, tartıştığı astsubaya cevap vererek "Ben size demedim. Anneme küfür eden kişiye yazdım. Ben sizin asker olduğunuzu bilmiyorum ayrıca bilmek zorunda değilim. Ben asker torunuyum, dedem de askerdi benim. Üstelik hiçbir asker kardeşimize laf etmem, ettirmem, siz sayfamdaki küfürleri bir okuyun önce." dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap