SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yer: Edirne! Alkollü kadın sürücülerin kabusu oldu

Yer: Edirne! Alkollü kadın sürücülerin kabusu oldu

04 Ağustos 2023 Cuma - 14:14




Edirne’de cadde üzerinde araçların önüne çıkarak kendisi ve araçlar için tehlike oluşturan alkollü kadın ortalığı ayağa kaldırdı. Ekipler, alkollü kadın hakkında soruşturma başlattığı öğrenildi.





Edirne’nin Uzunköprü ilçesi Hayrabolu caddesi üzrinde meydana gelen olay aşırı alkollü olarak araçların önüne kendini atmaya çalışan genç bir kadının oluşturduğu tehlikeyi gören sürücüler, durumu polise bildirdiler.

Polis ekipleri ve 112 Acil ambulansı da kısa sürede Hayrabolu Caddesi'ne geldi. Oturduğu yerden dakikalarca kalkmayan kadın polislerin uzun uğraşları sonucu ambulansa bindirildi.

  Yer: Edirne Alkollü kadın sürücülerin kabusu oldu

 

YÜZÜNDEN FELÇ OLDU


Ambulansa binen alkollü kadın tedaviyi red ederek ambulanstan inmek istedi. Polis ekiplerinin dakikalar süren ikna çabası sonucu kadın tedavi olmayı kabul edip inmekten vaz geçti ve ambulans ile Uzunköprü Devlet hastanesine götürüldü. Öte yandan caddede trafik yolda oturan kadın yüzünden felç oldu. Bölgeye gelen trafik polislerinin yönlendirmesi ile trafik kontrollü bir şekilde ara yoldan verildi. Alkollü genç kadının ambulans ile hastaneye götürülmesinin ardından trafikte normale döndü. Çevredeki meraklı vatandaşlar da dağıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap