SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yeniden sokağa çıkıp, sosyal mesafeyi unuttuk!

Yeniden sokağa çıkıp, sosyal mesafeyi unuttuk!

13 Nisan 2020 Pazartesi - 13:52




Koronavirüs tedbirleri kapsamında 48 saatliğine uygulanan sokağa çıkma yasağının sona ermesiyle, pazarlarda ve marketlerde yoğunluklar oluştu. Antalya’da kurulan semt pazarına akın eden yurttaşlar, sosyal mesafe kuralını ise hiçe saydı.





DHA’nın haberine göre, Antalya’da bugün kurulan semt pazarlarında zabıta, pazar içerisinde esnafa maskesiz, eldivensiz bulunmamaları için sık sık anons yaptı. Pazar yerinde akın eden yurttaşlara ise sosyal mesafeye dikkat etmeleri çağrısında bulunuldu.

‘Evde kapalı kalınca baya bir kötü oldu’

Pazara alışverişe gelen Nuray Sönmez, “Özgürlük kadar güzel bir şey yokmuş, iki günde bunu anladık. Evde kapalı kalınca baya bir kötü oldu. İki gün aç kalınca ölmeyiz sanırım. Herkes malzemesini stoklasın ve dışarı çıkmasın” dedi.

‘Sosyal mesafe kalmadı’

Sokağa çıkma yasağının ardından pazarda yoğunluk olduğunu belirten pazar esnafı Dilek Güder şunları söyledi: “Halk bir daha yasak çıkar diye tedirgin ve o yüzden bir yoğunluk var. İşin kötü tarafı ise yoğunluktan dolayı sosyal mesafeyi unuttular. Şimdi sosyal mesafe kalmadı.”


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap