SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yeniden Refah Partili isimden İsrail'e garip protesto

Yeniden Refah Partili isimden İsrail'e garip protesto

24 Ekim 2023 Salı - 12:29




Filistin’e destek olmak amacıyla İsrail’i 1 litre Pepsi'yi yere dökerek protesto eden Yeniden Refah Partisi Suruç İlçe Başkanı Yahya Amaç, "Ya ölüm ya cihad” ifadelerini kullandı.





Yeniden Refah Partisi Suruç İlçe Başkanı Yahya Amaç, Filistin’e destek olmak amacıyla İsrail’i 1 litre Pepsi'yi yere dökerek protesto etti. Amaç TikTok’ta paylaşılan videosunda “Filistinliler için protesto yapmak istiyorum ve onların mallarını boykot ediyorum” dedi.

Gazze’ye savaşmak için gitmek istediğini ancak uluslararası anlaşmalar nedeniyle gidemediğini öne süren Amaç “Eğer biz bugün Mescid-i Aksa için ölmeyeceksek ne zaman öleceğiz? Devlet izin verirse bir an önce gider şehit olurum. Mescid-i Aksa yalnız değildir. Ya ölüm ya cihad” ifadelerini kullandı.

Amaç'Iın daha önce sıklıkla protestolarda kullanılan Coca-Cola'yı değil Pepsi Cola'yı dökerek eylemini gerçekleştirmesi dikkat çekti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap