SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yeni yasaklar yeni tedbirler geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

Yeni yasaklar yeni tedbirler geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

27 Kasım 2020 Cuma - 13:59




Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşların kurallara dikkat etmediğini gördüklerini belirterek yeni tedbirlerin alınacağını söyledi.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlıyor. 

Erdoğan gazetecilerin kendisine yönelttiği "Yeni tedbirler olacak mı?" sorusuna şu yanıtı verdi:

Vatandaşlar hala kapalı mekanlarda dikkatli davranmıyor. Biz şu anda Sağlık Bakanlığımızın da attığı adımlarla tedbirleri almaya mecburuz ve alacağız. Bilim Kurulu önerileriyle bu tedbirleri alacağız. Vaka sayılarının artması, vefatın bu noktada artması, bunlar şu anda bizim bu süreçteki en önemli üzüntü duyduğumuz tablodur. Özellikle maske, mesafe, bunlar bizim için çok çok önemli fakat buna dikkat edilmediği sürece, hele hele büyükşehirlerde bunun artarak devamı kaçınılmaz hale geliyor.

"RUSYA İLE BEN, ÇİN İLE BAKAN GÖRÜŞTÜ"

Aşıyla alakalı olarak da bizim kendi faaliyetlerimiz hızla ilerliyor. Aşı ithali noktasında görüşmelerimiz var. Sayın Putin'le yaptığım görüşmeler var. Çin Sağlık Bakanı ile Sağlık Bakanımın yaptığı görüşmeler var."


"VARLIK FONU'NUN BAŞKANI BENİM"

Varlık Fonu'nun başkanı benim. Bizim Varlık Fonu'nu küresel anlamda çok daha farklı bir yere oturtmak istiyoruz. Katar Emiri'nin Türkiye ziyareti, atılan bu adımlardan birisidir. En önemli hedeflerden biri atılan imzalar..

"ÖNÜMÜZDEKİ EN BÜYÜK PROJE KANAL İSTANBUL"

Erdoğan, Kanal İstanbul projesiyle ilgili yatırımcılardan yoğun talep olduğunu belirterek, en kısa sürede adım atmak istediklerini kaydetti.

Önümüzdeki en büyük proje, Kanal İstanbul projesidir. Kanal İstanbul projesiyle ilgili yoğun talep var. Şu an itibarıyla yatırımlarımızda durma söz konusu değil. Bunların içerisinde 1 numaralı proje Kanal İstanbul projesidir. Teknik bütün boyutlar hazırdır. İhale safhasına gelmişti. İstanbul, Kanal İstanbul ile farklı bir görünüme kazanacaktır.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap