SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yeni Türkü'den unutulmaz konser

Yeni Türkü'den unutulmaz konser

30 Temmuz 2012 Pazartesi - 09:52




Samsun’da Atakum Belediyesi ve Yeşilyurt Alışveriş Merkezi’nin ortaklaşa düzenledikleri Fasl-ı Şahane Ramazan etkinliklerindeki dün akşamki konuğu, Ye





Yeni Türkü, Yeşilyurt Alışveriş Merkezi’nin yanında bulunan otopark alanında konser verdi. Derya Köroğlu’nun solistliğini yaptığı Yeni Türkü, yeni albümleri 'Şimdi ve Sonra’nın yanında hiç eskimeyen parçalarından oluşan repertuvar ile Samsunlulara unutulmaz bir gece yaşattı. Grup konsere ‘Eyvallah’ şarkısıyla başladı. Yağmurun Elleri, Yedi Kule, Süper Baba, Telgrafın Telleri, Aşk Yeniden, Vira Vira, Başka Türlü Bir Şey gibi unutulmaz şarkıları ile konsere devam eden Derya Köroğlu ve grup arkadaşları, yeni albümleri, ‘Şimdi ve Sonra’dan da ‘Böyle Gitmez, ‘Sevgi Özleyendir’ Şimdi ve Sonra’ Sevda Mıdır Yoksa’ şarkılarını da söyledi. Daha sonra Yeni Türkü, Telli Telli ile final yaptı. Konser sonrası Yeni Türkü ekibine çiçek veren Atakum Belediyesi Özel Kalem Müdürü Bayram Çelik, Atakum’da müzik ve sanat dolu güzel bir akşam yaşattıklarını belirterek, “Atakum sahillerinde şiir gibi akşamlar vatandaşların desteği olduğu sürece devam edecek” dedi. Yeni Türkü ekibine performansından dolayı teşekkür eden Yeşilyurt Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Ceyda Gamzeli de Fasl-ı Şahane’nin vatandaşlar olduğu müddetçe şahane olduğunu vurguladı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap