SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yeni dönem başlıyor

Yeni dönem başlıyor

11 Ekim 2017 Çarşamba - 15:31




Sırbistan'da Boşnaklar ve Türklerin yoğun yaşadığı Novi Pazar'da halka hitap eden .Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbıstan ile yeni dönemin başladığını dile





Sırbistan'ı ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Boşnaklar ve Türklerin yoğun olarak yaşadığı Novi Pazar kentine geldi. Bilinen adıyla Yeni Pazar'daki Boşnaklar ve Türkler, Sırp mevkidaşı Aleksandar Vucic'le şehri ziyaret eden Erdoğan'ı büyük coşkuyla karşıladı. Erdoğan burada halka hitap etti. "Türkiye ile Sırbistan arasında yeni bir dönemi başlatıyoruz" diyen Erdoğan'ın konuşmasının satır başları şöyle: Burada yaşadığımız bu birliktelik ne kadar huzura birlikteliğe ihtiyacımız olduğunu gösteriyor.

SIRBİSTAN BİZİ BİRLEŞTİRMELİ

Çok güçlü ve derin ilişkilerimiz olan Sancak bölgesindeki kardeşlerimizin sevinci sevincimizdir, üzüntüsü üzüntümüzdür. İnanıyorum ki bizi etnik milliyetçilikler ayırmamalı tam aksine bizi Sırbistan birleştirmeli. 

2 GÜNDE 16 ANLAŞMA

Önümüzdeki dönemde bağlarımızı daha da güçlendireceğiz. Dün 12 anlaşmaya imzamızı koyduk. Bugün de 4 anlaşmayı burada imzaladık. İki günde 16 imza attık. Hayırlı olsun. 


FETÖ'YÜ BALKANLAR'DAN TEMİZLEYECEĞİZ

Değerli dostum Vucic ile bu konuda aynı düşüncelere sahibiz. Buradaki kardeşlerimizin gönlündeki yerimizin sözde olmadığını 15 Temmuz darbe girişiminde Vucic'in desteğini unutmam mümkün değil.Değerli dostum Vucic'in FETÖ'ye karşı nasıl bir mücadele verdiğini biliyorum. FETÖ denilen ihanet çetesini ülkemizden olduğu gibi Balkanlar'dan da söküp atacağız. Bu hususta Sayın Vucic'e güvenimiz ve itimadımız tam. 15 Temmuz gecesi bize ilk destek veren liderlerden biri de Vucic olmuştur.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap