SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yeni anayasayı Türkiye'ye kazandırmak istiyoruz

Yeni anayasayı Türkiye'ye kazandırmak istiyoruz

06 Ekim 2015 Salı - 11:41




Mersin'de seçim çalışmalarına devam eden eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, yeni anaya





 Lütfi Elvan'den yeni anayasa üzerine önemli açıklamalar. Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Lütfi Elvan seçim çalışmaları kapsamında Mersin'e geldi. Gözne gişelerinde partililer tarafından coşkuyla karşılanan Elvan, konvoy eşliğinde şehir turu attı. Vatandaşların yoğun ilgisi karşısında herkese tek tek selam veren Elvan, şehir turunun ardından AK Parti Mersin İl binasına geldi.

AK Parti Mersin İl binasının toplantı salonunda partililerle buluşan Elvan 1 Kasım'da gerçekleşecek seçimlerin ardından gerçekleştirmeyi planladıkları vaatleri anlatarak seçim beyannamesi hakkında bilgiler verdi.

AK Parti'nin bir reform partisi olduğunu dile getiren Elvan, "Türkiye'yi demokrasi anlamında bir üst sınıfa atlattık. Sizin bize verdiğiniz güçle bunları başardık. Reformcu bir parti olarak yeni anayasayı Türkiye'ye kazandırmak istiyoruz. Artık bu anayasa bize dar geliyor. Türkiye'nin önünü açacak yeni bir reform hareketine önümüzdeki dönem devam edeceğiz"dedi.

Siyasi partiler konusunda değişiklik yaparak siyasi etik yasasını çıkaracaklarını belirten Elvan, özellikle merkezi yönetimler ile yerel yönetimler arasındaki ilişkileri daha rasyonel ve sağlıklı hale getireceklerini sözlerine ekledi.

GENÇLERE ÜCRETSİZ İNTERNET VERECEĞİZ


Kendi işini kurmak isteyen gençlere karşılıksız ve nakit 50 bin Türk Lirası destek sağlayacaklarını vurgulayan Elvan, "Gençlerimizi istedikleri işlere yöneltmek ve iş imkanları sunmak için çalışacağız. Gençlerimizin bizden yoğun talebi olan ücretsiz internet isteğini de karşılayacağız. Gençlerimiz teknolojiyi cep telefonlarında daha verimli bir şekilde kullansınlar diye interneti ücretsiz yapacağız" diye konuştu.

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK KONTEYNER LİMANINI MERSİN'E YAPACAĞIZ

Mersin'i Türkiye'nin hatta dünyanın en önemli bölgelerinden biri haline getirmeyi hedeflediklerini öne süren Elvan, "Taşımacılıkta ve transit ticaretinde Mersin ülkemizde ve dünyada söz sahibi olacak. Türkiye'nin en büyük konteyner limanını Mersin'de yapacağız. Hava limanı konusunu da çözeceğiz. Devlet Hava Meydanları Genel Müdürlüğü bu konuyla alakalı yoğun bir şekilde çalışıyor. İnşallah bu ayın yirmisine kadar bölgesel hava limanı ihalesine çıkacağız ve en kısa zamanda hava limanımızı da yapacağız" şeklinde konuştu. Konuşmasının ardından diğer milletvekili adaylarıyla basının karşısına çıkan Elvan, birlik mesajı verdi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap