SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yeni anayasa için devam kararı

Yeni anayasa için devam kararı

08 Mayıs 2013 Çarşamba - 10:39




AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Anayasa Uzlaşma Komisyonu'nun çalışmalarının Haziran sonuna kadar devam edeceğini belirterek, çıkac





MHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Anayasa Uzlaşma Komisyonu toplantısı sonrası gazetecilere değerlendirmelerde bulundu. Şahin, Haziran sonuna kadar çalışmaların devam edeceğini belirterek, Meclis Başkanı Cemil Çiçek'in çıkacak sonuca göre Haziran'da liderler turu yapabileceğine işaret etti. MHP Genel Başkan Yardımcısı Bal, Anayasa Uzlaşma Komisyonu'nun çalışmalarının Haziran sonuna kadar devam edeceğini bildirerek, "1 Temmuz tarihine geldiğimizde çalışmalar değerlendirilecektir. Eğer, komisyon o tarihte bir karar alacaktır" dedi. 1 Temmuz'a kadar bir metnin oluşturulmaması durumunda yol haritasının ne olacağının sorulması üzerine Bal, son tarih diye bir dayatmanın hiçbir parti tarafından yapılamayacağını belirterek, “1 Temmuz tarihinde çalışmalar bitmemişse bundan memnun olmayan parti çalışmalardan çekilir" diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap