SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yaşlı kadından hükümete sert tepki: Adım adım topraklarımızı sattı..

Yaşlı kadından hükümete sert tepki: Adım adım topraklarımızı sattı..

26 Ocak 2022 Çarşamba - 09:29




Kendine Muhabir'in sokak röportajında konuşan yaşlı kadının sözleri sosyal medyada gündem oldu.





Kendine Muhabir isimli YouTube kanalının yaptığı sokak röportajında konuşan yaşlı bir kadın, AKP iktidarının Türkiye'yi getirdiği duruma tepki gösterdi. Kadının sözleri, sokakta biriken vatandaşlar tarafından alkışlandı.

Yaşlı kadın şunları söyledi:

"Türkiye'mizi, adım adım topraklarımızı sattı. Her şeyimizi, gençliğimizi, her şeyimizi elimizden aldı. Konuştuğu günü bakıyoruz, 13 lirayken 15 lira oluyor. Ne yapıyorsun sen kimi kandırıyorsun ya? Hiç mi utanmıyorsun?

Yetmiyor mu bu zamana kadar milletle uğraştığın? İstanbul'u, Ankara'yı, büyükşehirleri kaybedince iyice kudurdular, delirdiler. Milletin şurasına kadar getirdiler. Milleti dolandırıcı ettiler, hırsız ettiler, katil ettiler. Daha ne istiyorsun sen bu milletten ya? 

Gençliğimizin geleceğini aldılar elinden. Allah'tan kork, bu ne ahlaksızlık ya! Gençliğimize yazık, bu kadar da olmaz. Ben alkış istemiyorum. Bu devletin düzelmesini istiyorum. Bu milletimizin akıllanmasını istiyorum artık. Sus sus sus, nereye kadar susacağız? Yeter ya. Ölümden ötesi yok. Götürecekler diye sus sus sus bu hale getirdiniz ülkeyi."


Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap