SON DAKİKA



Haber > Gündem > ''Yaşasın Cumhuriyet yaşasın Demokrasi''

''Yaşasın Cumhuriyet yaşasın Demokrasi''

28 Ekim 2019 Pazartesi - 12:51




İBB Başkanı İmamoğlu’nun sosyal medyada paylaştığı büyük beğeni topladı. İmamoğlu’nun paylaştığı videoda cumhuriyet ve demokrasinin ayrılmaz iki parça olduğunun altı çizildi.





İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun paylaştığı ‘Cumhuriyet ve Demokrasi’ temalı video sosyal medyada gündem oldu. İmamoğlu’nun paylaştığı videoda, Atatürk’ün kurduğu cumhuriyetin en önemli unsurunun demokrasi olduğunun altı çizildi. İmamoğlu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Yaşasın Cumhuriyet, Yaşasın Demokrasi” ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun paylaştığı videoda ilk olarak, Atatürk’ün, Kurtuluş Savaşı’nın başında yönetim şeklinin cumhuriyet olacağını söylediği aktarıldı.

Videoda egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğu vurgulanarak, demokrasinin cumhiryetle birlikte en uygun yönetim biçimi olduğunun altı çizildi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap