SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yasak sonrası şoke eden görüntü

Yasak sonrası şoke eden görüntü

13 Nisan 2020 Pazartesi - 14:27




Sokağa çıkma yasağının kalkmasından saatler sonra tüm uyarılara rağmen inanılmaz görüntüler ortaya çıktı. Diyarbakır’da güneşli havayı gören vatandaşlar, koronavirüs salgınına rağmen sokakları doldurdu. Kentin en işlek noktalarından Gazi Caddesinde vatandaşlar sosyal mesafeyi hiçe sayarak dolaşmaya devam etti





İçişleri Bakanlığı genelgesiyle 30 büyükşehir ile Zonguldak'ta hafta sonu sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Yasağın ardından ilk günde Diyarbakır’da, havanın da sıcak olmasıyla sokaklarda hareketlilik gözlendi.

DHA'nın haberine göre, İl Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla kentte, özellikle yayaların yoğun olduğu bölgelerde ‘yaya kontrol noktaları’ oluşturuldu. Bu noktalarda sosyal mesafe denetlenirken, yayaların vücut ısıları ölçüldü ve maskesi olmayanlara maske dağıtıldı.

Cadde ve sokaklardaki kalabalık ise çalışmak zorunda olup, dışarı çıkanlar tarafından eleştirildi.

Mehmet Sansarkan, sokağa çıkma yasağı kararının her hafta sonu alınması gerektiğini belirterek, "Cumartesi ve pazar günleri bu sokağa çıkma yasağını sürekli ilan etsinler. Tabi ki mecbur olan arkadaşlarımız da var. Onlar işe çıkmak zorunda kalıyorlar ama şu anda caddeler ve sokaklar çok kalabalık” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap