SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yasak aşk cinayeti: 10 yıllık arkadaşını öldürdü

Yasak aşk cinayeti: 10 yıllık arkadaşını öldürdü

19 Ağustos 2020 Çarşamba - 13:48




İstanbul Sancaktepe'de eşi Ş.D. ile ilişkisi olduğunu öne sürdüğü 10 yıllık arkadaşı Mehmet Hamurcuoğlu'nu (28) öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli Murat D. tutuklanarak cezaevine gönderildi





AA'da yer alan habere göre ekipler şüpheli Murat D'yi (30) Kadıköy'de olayda kullandığı tabancayla birlikte yakaladı. Şüpheli Murat D. polise verdiği ifadesinde 10 yıllık arkadaşı Mehmet Hamurcuoğlu ile eşi Ş.D. arasında gönül ilişkisi olduğunu, 9 Haziran'da eşi ile Hamurcuoğlu'nun birlikte kaçtığını ve beraber yaşamaya başladıklarını anlattı.

"BENİ ÖLÜMLE TEHDİT ETTİ"

Şüpheli Murat D., Hamurcuoğlu'nun kendisini arayarak ölümle tehdit ettiğini, eşiyle yaşadıklarını aşağılayıcı şekilde anlattığını öne sürdü. Sancaktepe'de, Hamurcuoğlu ile konuşmak için boş bir arazide buluşan Murat D.'nin yanındaki tabancayla Hamurcuoğlu'nu öldürüp olay yerinden ayrıldığı öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.  

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap