SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yasa dışı dinleme operasyonu: 10 polise gözaltı

Yasa dışı dinleme operasyonu: 10 polise gözaltı

13 Mart 2015 Cuma - 13:16




Sivas merkezli 18 ilde eş zamanlı düzenlenen yasa dışı dinleme operasyonunda 10 polis gözaltına alındı.





Sivas merkezli 18 ilde gerçekleştirilen yasa dışı dinleme operasyonu iddiasıyla 35 polis hakkında yakalama kararı çıkarıldı. 10 polis ise gözaltına alındı.

Sivas Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen operasyon kapsamında yasa dışı dinleme faaliyeti içinde bulunduğu ve bu çalışmaları müfettiş raporlarında tespit edildiği iddia edilen 35 polis hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

İLK ETAPTA 10 POLİS GÖZALTINA ALINDI

Sivas merkezli olmak üzere Ankara, Eskişehir, Çorum ve Ordu gibi illerinde aralarında bulunduğu 18 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyon kapsamında aralarında eski şube müdürlerinin de bulunduğu 10 polis ilk etapta gözaltına alındı.

Sivas'ta eski İstihbarat Şube Müdürü F.A. olmak üzere 2 polis gözaltına alındı. Diğer illerde gözaltı kararı çıkartılan polislerin daha önceden Sivas'ta görev yaptığı ve tayin oldukları öğrenildi. Sağlık kontrolünden geçirilen 2 polis, sorgulanmak üzere yeniden Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap