SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yarın geliyor ilk ziyareti Türkiye’ye!

Yarın geliyor ilk ziyareti Türkiye’ye!

08 Şubat 2017 Çarşamba - 09:42




CIA Başkanı Türkiye'ye geliyor.





CIA başkanı Mike Pompeo ilk yurt dışı ziyaretini Türkiye'ye yapacak. CIA Başkanı Pompeo'nun Türkiye'ye yarın gelmesi bekleniyor.

ABD Başkanı Donald Trump'ın koltuğu devralması ile birlikte CIA'nin başına geçen Mike Pompeo ilk yurt dışı ziyaretini Türkiye'ye yapacak. CIA Başkanı Pompeo'nun Türkiye'ye yarın gelmesi bekleniyor. Ziyaret kapsamında Türk yetkililerle PYD ve FETÖ başta olmak üzere gündem maddelerini istişare edeceği öğrenildi.

24 OCAK'TA CIA'NİN PATRONU OLMUŞTU

24 Ocak'ta ABD Senatosunda yapılan oylamada ABD Başkanı Donald Trump'ın CIA Direktörü adayı Cumhuriyetçi Kansas vekili Mike Pompeo, gerekli sayıya ulaşarak CIA'in yeni patronu olmuştu.

KRİTİK GÖRÜŞME SONRASI AÇIKLANDI


CIA başkanı Mike Pompeo'nun ziyaret açıklaması öncesi dün gece Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump arasında 45 dakika süren bir telefon görüşmesi gerçekleştirildi.

Görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'nin YPG'ye destek vermemesi gerektiğini söylerken, ABD Başkanı Trum ise Erdoğan'a bölgesel konularda yakın iş birliği içinde olalım mesajını verdi. İki lider El-Bab ve Rakka'da birlikte hareket edilmesi konusunda mutabık kaldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap