SON DAKİKA



Haber > Gündem > "Yapılanlar hükümeti düşürme operasyonu"

"Yapılanlar hükümeti düşürme operasyonu"

10 Mart 2014 Pazartesi - 10:21




AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Son süreçte yapılanlar yolsuzluk operasyonu değil, hükümeti bu kisve altında düşürme operasyonudur"





AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Kırşehir’de katıldığı ‘Kent Park’ projesi açılışında gündemi değerlendirdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Son süreçte yapılanlar yolsuzluk operasyonu değil, hükümeti bu kisve altında düşürme operasyonudur" dedi. Kırşehir’in çılgın projesi olarak kabul edilen Kent Park projesinin açılışında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “30 Mart seçimleri bir yerel seçim olmanın ötesinde Türkiye siyasi tarihinin en önemli seçimlerinden birisi olma özelliğini taşıyor. Türkiye bir kavşak noktasında 30 Martta aslında Belediye Başkanlarımızı seçeceğiz. Meclis üyelerimizi, İl Genel Meclis Üyelerimizi seçeceğiz. Ama 30 Martta bu millet eski Türkiye’nin karanlık, kirli, paslı, karanlık çukurlarına geri mi dönecek? Yeni Türkiye istikametinde ileriye mi gidecek? Onun oylamasını halk yapacak. Yeni Türkiye istikametinde yürüyeceğiz. Eski Türkiye’nin siyasetini eski siyaseti kirli,tozlu raflarda bırakacağız” şeklinde konuştu. Sağanak yağış altında konuşan Kurtulmuş, “Türkiye ne zaman ileriye atılım yapsa birileri bu ülkenin ayağından çekti. Türkiye ne zaman halkı ile barışık bir yönetim sergilese bu yönetimi alaşağı etmek isteyenler çıktı. Türkiye ne zaman ileriye gitse bir takım engeller çıktı. Şimdi de Türkiye ileriye gittikçe bundan rahatsızlık duyarak her türlü operasyonu yapmak isteyenler var. Ancak 30 Mart Türkiye siyasi tarihinin en önemli seçimi olma özelliğini taşıyor. Televizyonları görüyoruz. Bu millet her kim ne yapıyorsa görüyor. Yolsuzluk yapan varsa yakasına yapışalım. Bu yapılanlar yolsuzluk operasyonu değil, o kisve atında hükümeti düşürme darbe teşebbüsüdür. Buna müsaade etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap